Wandeling Holthuizen

De steunfractie van GroenLinks Lingewaard vroeg me om als ‘ervaringsdeskundige’ een groep wandelaars door Park Holthuizen te gidsen. Daarvoor heb ik een route gemaakt met als thema: Helemaal weg van Huissen! De wandeling staat gepland voor vrijdag 24 juli 20:00 – 21:30 uur. Er is ook een intro-filmpje voor Facebook gemaakt. Daarin vertel ik iets over de reeën in het park en dat ik het daarover zal hebben. Beetje verwarrend. Maar klopt ook. (Ik maak bewust geen gebruik van Facebook – dus daarom geen link.)

De aanmelding voor deelname aan de wandeling loopt in verband met corona via groenlingewaard@gmail.com. Maar je kunt de wandeling ook op een ander tijdstip en zonder mij als gids lopen.

Dit is de GPS-track (rechter muisklik om te downloaden), dit de erbij behorende routebeschrijving (pdf) en hier vindt je informatie over de wandeling (pdf). Hieronder een paar foto’s die alvast een indruk geven van wat je gaat zien. Er zijn ook foto’s bij van wat je niet gaat zien. En als je de wandeling op eigen houtje loopt, mis je natuurlijk wat ik onderweg ga vertellen.

N.B.: Bij Firefox gebruikers worden de pdf-bestanden meteen gedownload!

2 gedachten over “Wandeling Holthuizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.