Update_20201108

De coronatest viel erg mee. De dame die de test uitvoerde was enthousiast. Ik heb een grote mond, een grote neusopening en een mooi grote holle ruimte in mijn hoofd waar zij als tester met haar wattenstaafje naar hartenlust in rond kon poeren. Ik voelde alleen een beetje kriebel en tegen mijn verwachting in was de uitslag er al binnen 24 uur: negatief. Dat is mooi, maar sommige “symptomen” heb ik nog steeds. Dus ben ik even bloeddonor met verlof. En je kunt natuurlijk ook nooit weten of je loopneus in deze tijd van het jaar en geriatrisch verschijnsel is, of dat je toch in contact met je kleinkinderen die in het voorjaar nog levensgevaarlijk waren, maar nu niet meer en straks mogelijk weer wel, iets anders hebt opgelopen.
Gezien al die onzekerheid en de laatste oekazes ligt de klaverjasclub ons genoegen (KCOG) sinds afgelopen dinsdag ook op zijn gat. We zouden natuurlijk …. maar dat doen we niet. Want we hebben als alternatief natuurlijk nog de klaverjasoptie huishouden tegen huishouden 😉 Toch balen. Maar hoe langer corona er is, hoe minder snap ik wat de regering telkens weer aan maatregelen verzint.

Update bij: fietspad
Sinds het ophangen van de verbod-uitleg-borden en de wegmarkeringen voor dyslectici of ernstiger leesbeperkten ben ik nog maar 3 (DRIE!) brommers / snorfietsen tegengekomen. En als klap op de vuurpijl heb ik zelfs een uiterst zeldzaam teken van handhaving waargenomen …. Jawel, er reed een politieauto op de dijk! De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Dus wie weet, gaan de vuurpijlen ook nog in de ban, misschien zelfs met een klein beetje handhaving?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.