Registratie

Naast de registratie van naam, adres en woonplaats is registratie van tal van andere gegevens mogelijk. In de loop der jaren is registratie van bijvoorbeeld het burger sociaal nummer verplicht geworden.

Afgezien daarvan is het handig om over het mobiel nummer van uw patiënten te beschikken. Het e-mail adres kan u helpen om met uw patiënten in contact te blijven. Met behulp van Acusoft kunnen ook nieuwsbrieven naar uw patiënten worden verstuurd.

Acusoft bevat onderliggende tabellen die u kunt vullen met de gegevens van de huisartsen en andere verwijzers in uw omgeving. Ook de zorgverzekeraars kunnen in Acusoft worden opgenomen. Denk ook aan het polisnummer.

Al bij al kan het handig zijn om al deze gegevens van uw patiënten bij de hand te hebben. En wat u geregistreerd heeft kan ook op de nota’s worden afgedrukt. Dat geeft uw nota’s een professionele uitstraling.

Wilt u gegevens registreren die niet standaard in Acusoft aanwezig zijn? Geen probleem. Dat is zo toegevoegd en kost niets meer.

Vindt u het niet nodig om specifieke gegevens te registreren? Wij zorgen ervoor dat ze dan ook uit het zicht verdwijnen.

Acusoft is, wat u nodig heeft.