Acusoft Nieuws

06-10-2018

Overdracht Acusoft

Per 30-11-2018 wordt Acusoft overgenomen door Van Ingen Automatisering. Gebruikers van Acusoft worden hierover geïnformeerd en op de overdracht voorbereid. Heeft u nog geen bericht ontvangen? Neem dan contact op.

 

16-05-2017

Acusoft en AVG

Gebruikers van Acusoft werken met een gebruikerslicentie voor de software. De data zijn geen onderdeel van de overeenkomst tussen Rauschenberg – Advies en Dienstverlening (RAD) en de gebruikers.
Tot mei 2018 waren data van gebruikers in de praktijk via verschillende constructies wel toegankelijk voor RAD. Dat had diverse voordelen maar deze situatie wordt met het oog op de AVG niet gecontinueerd.
RAD heeft nog voor inwerkingtreding van de AVG alle persoonsgebonden data van gebruikers van Acusoft onherroepelijk van al zijn systemen verwijderd.

 

27-01-2017

Het beste van twee werelden

Één klant heeft nu in een update van haar maatwerk-versie ook belangrijke functies uit de generieke versie laten integreren. Dat betekent in dit geval meer gemak bij het hanteren van flexibele tarieven en een sluitende documentatie van activiteiten.

Bent u geïnteresseerd in één van deze werelden of een combinatie van beiden? Bel voor een demonstratie 06-40171474.

 

18-03-2016

Generieke versie Acusoft beschikbaar

Sinds medio 2015 is de generieke versie beschikbaar. Met deze versie kunt u uw eigen “briefpapier” voor de nota’s maken, nota’s via e-mail verzenden en uw accountant van relevante gegevens voorzien. De versie is geschikt voor praktijken met filialen en zelfs voor meerdere praktijken met een wisselende samenstelling van medewerkers per praktijk.

Benieuwd? Maak een afspraak voor een demonstratie.

25-01-2015

Generieke versie Acusoft op komst

Na 10 jaar maatwerk zijn in diverse versies van Acusoft tal van gebruikerswensen gehonoreerd – zelfs de meest recente en eigentijdse zoals het verzenden van nota’s in een pdf-bijlage via e-mail. Deze laatste aanpassingen waren aanleiding om het concept als geheel nog eens tegen het licht te houden en Acusoft “onder de motorkap” grondig te reviseren tot een flitsend “all-in” pakket.

Het resultaat mag nu al gezien worden:

  • Aanzienlijk meer gemak voor de moderne gebruiker door geautomatiseerde functies.
  • Overzichtelijk afboeken van nota’s en deelbetalingen.
  • Uniek doorlopend notanummer (omdat de accountant dat graag wil).
  • Handige overzichten van openstaande nota’s en onbetaalde consulten om doeltreffend herinneringen te kunnen versturen.
  • En veel kleine details meer.

Bestaande gebruikers kunnen vanaf april (naar verwachting) over stappen op de nieuwe versie. Nieuwe gebruikers kunnen waarschijnlijk vanaf mei genieten van het gemak dat Acusoft biedt.
Benieuwd? Maak een afspraak voor een sneak-preview.

Gebruikerslicenties zullen op abonnementsbasis worden verleend.

 

16-10-2014

Oplossing voor capaciteits-/continuïteitsproblematiek

Ik heb al een tijd gezocht naar een oplossing voor hinder die gebruikers van Acusoft zouden kunnen ondervinden als ik door ziekte of om andere redenen geen ondersteuning kan bieden. Deze zomer is er een oplossing voor dit typische probleem van een ZZP-dienstverlener gevonden.
Van Ingen Automatisering staat klaar voor gebruikers van Acusoft om in voorkomende gevallen de dienstverlening van mij over te nemen.