Anamnese

Wat voor de registratie van de naam en de adresgegevens van uw patiënten geldt, dat geldt vanzelfsprekend ook voor de registratie van de medische gegevens.

Of u een buikdiagnose stelt, tongdiagnose, polsdiagnose, of u met kruiden en voedingsadvies werkt, alles tegelijk of nog meer – wat u wilt registreren en bijhouden moet u met Acusoft kunnen registreren en bijhouden. En dat moet ook overzichtelijk kunnen worden gerapporteerd, zichtbaar gemaakt, uitgeprint en verzonden kunnen worden. Dat is ons uitgangspunt en uw dagelijks gemak.

En net zo goed moet u zich ook hier niet genoodzaakt voelen wat dan ook te registreren, waar u geen behoefte aan heeft. Acusoft moet u niet in de weg zitten. Velden die u niet nodig heeft, verdwijnen uit het zicht.

Het opvallende groene veld is op verzoek van een collega opgenomen om eraan te herinneren dat de behandeling van een patiënt bijzondere aandacht behoeft. Mocht dat het geval zijn verschijnt uw notitie hier in grote letters in het rood. Dat zie je niet zo gauw over het hoofd.

Acusoft past als gegoten.