Over mij

Smoel_linksNa mijn officiersopleiding en mijn studies aan de universiteiten in Bochum en Nijmegen heb ik meer dan 35 jaar werkervaring opgedaan in het Nederlandse middelbaar en hoger onderwijs en op het gebied van toetsing en examinering. Gefascineerd heb ik de opkomst van de automatisering gevolgd – steeds met de vraag: wat kan ik er als gebruiker mee, hoe kan ik met behulp van automatisering het werk een stuk plezieriger maken?

  • Voor mijn partner heb ik een eenvoudige maar zeer doeltreffende praktijkadministratie ingericht. Die vindt ook onder haar collega’s gretig aftrek (Acusoft).
  • Op mijn werk was ik initiator van applicatie ontwikkeling vanuit de werkvloer – automatisering als gereedschap, waar je iets aan hebt.
  • Als penningmeester van de vakvereniging heb ik de integratie van website en ledenadministratie ter hand genomen.

Dat doe ik allemaal niet alleen, maar samen met de eindgebruikers, samen met collega’s, samen met enthousiaste en kundige programmeurs, automatiseerders, providers, ontwerpers, vormgevers, fotografen en editors die ik in de loop der jaren heb mogen leren kennen en waarderen.

Nu ik mij vrij voel om te doen en te laten waar ik zin in heb, wil ik anderen laten profiteren van mijn inbreng: op zakelijke basis, maar toch persoonlijk, betrokken en op maat.

Facebook